Lahjoituksesi avulla voit olla helposti mukana Setlementti Tampere ry:n toiminnassa Tampereella. 

Rahankeräyksen avulla saadut varat käytetään Setlementti Tampere ry:n yksiköissä tehtävään vapaaehtoistyöhön, kriisityöhön, monikulttuuriseen työhön, ikäihmis-, lapsi-, nuoriso- ja perhetyöhön sekä yhdistyksen kansalaistalojen muuhun toimintaan. Kerätyistä varoista vähintään 90% käytetään lahjoituksen antajan ostollaan määrittelemiin toimintoihin, lopuilla kustannetaan lahjoituksen käsittelyn pakollisia, kuten tietoliikenne-, maksupalvelu- ja käsittelykuluja.
Lahjoituksella ei ole palautusoikeutta.
Tarkempia tietoja työmuodoistamme löydät täältä.
Lämpimät kiitokset tuestasi!


Rahankeräysluvan tiedot 

Rahankeräysluvan saaja: Setlementti Tampere ry.Rahankeräysluvan myöntäjä: Sisä-Suomen poliisilaitos / Sastamalan poliisiasema.Luvan numero ja myöntämisajankohta: RA/2020/1001, 21.8.2020Keräyksen toimeenpanoaika: 01.01.2021 - toistaiseksi.Kerättävien varojen käyttötarkoitus: Varat käytetään Setlementti Tampere ry:n eri yksiköissä tehtävään työhön, kuten vapaaehtoistyöhön, kriisi- ja väkivaltatyöhön, maahanmuuttajatyöhön, ikäihmis-, vammais-, lapsi-, nuoriso- ja perhetyöhön sekä setlementtitalon ylläpitoon.

Aika, jonka kuluessa kerättävät varat on tarkoitus käyttää: ei erillistä määräystä.Rahankeräyksen käytännön toimeenpanija, jos sellainen on määrätty: Setlementti Tampere ry.

Kaikki verkkopankki- ja korttilahjoitukset tilitetään Setlementti Tampere ry:n rahankeräystilille Checkout Finland Oy -maksunvälityspalvelun kautta.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Checkout Finland Oy (2196606-6 ) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Checkout Finland näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Checkout Finland Oy:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Checkout Finland Oy
y-tunnus:2196606-6 
Hämeenkatu 6B
33100 Tampere
Puhelin: 0800 552 010M
Maksupalvelun ehdot